Tapahtumakuvausta, tilannekuvaa, kilpailunvalvontaa

 
 

RoboDroneS tekee ilmakuvausta ja ilmavideokuvausta erilaisista tapahtumista Etelä-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueella. Teemme myös kilpailunvalvontaa ilmasta käsin ja välitämme reaaliaikaista tilannekuvaa.

RoboDroneS voi suorittaa myös tehtäviä, joissa kauko-ohjattua ilma-alusta lennätetään yleisötilaisuudessa ja lähempänä kuin 50 metrin vaakasuoralla etäisyydellä väkijoukosta tai väkijoukon yläpuolella. Haemme tarvittaessa luvat kieltoalueille ja näköyhteyden ulkopuolella tapahtuva toiminta on myös mahdollista. Harrastajalle eli lennokin lennättäjälle edellä mainitut tehtävät eivät ole sallittuja.

Toimintamme on vakuutettua ja sitä ohjaa yrityksen oma RPAS Operations Manual (Miehittämättömän ilmailun toimintakäsikirja). Noudatamme voimassa olevia ilmailumääräyksiä ja teemme aina ennen lennätyksen aloittamista tilannekohtaisen turvallisuusarvioinnin ja toimitamme tarvittavat asiakirjat Traficomille, mikäli lennätyksen luonne niin edellyttää.

Alla kuva- ja videogalleria muutamista referensseistä. Esikatselukuvat on optimoitu sivuston toiminnan takia, klikkaamalla kuvaa se avautuu parempilaatuisena. Alkuperäiset kuvat ovat vieläkin tarkempia.

Lappeenrannan sataman talvitapahtuman aikaan linnoituksesta otettua kuvaa helmikuussa 2018

Talvitapahtuman yhtenä ohjelmanumerona oli kaupunkilaisille annettu 1000 lyhdyn haaste eli saada tehtyä valaistu kuja kaupunginlahdelta läheiseen Karhusaareen.

Lemin musiikkijuhlilla 2018 oli ohjelmaa myös lapsille. Lastenkonserttina järjestettiin Muumiperheen lauluretki tapahtuma. RoboDroneS kävi kurkistamassa, miltä näytti ilmasta käsin.
M/S BlueWhite Eagle. Suomen pisimmän sisävesiristeily- ja reittiliikennealuksen viimeinen matka 6.9.2017. Saimaan kanava, Soskuan sulku.
VuoksiRace 2017, Vuoksen kalastuspuisto.
VuoksiRace 2017, Vuoksen kalastuspuisto.
F4 Powerboat World Championship, GT15 Powerboat World Championship Event kilpailujen lähdönvalvontaa kilpailun tuomaristolle.