P.Tulkki Tmi

P.Tulkki Tmi on vuonna 2014 perustettu edustusliike ja monialayritys. Edustan innovatiivisten ja ketterien yritysten tuottamia tai maahantuomia, laadukkaita ja energiatehokkaita, tuotteita ja palveluita Kaakkois-Suomen alueella.

Päätoimialana ja edustuksena on Esteri Pesulakoneet Oy:n ammattikäyttöön tarkoitetetut kiinteistöpesulakoneet.

Uutena toimialana vuoden 2017 alusta, aloitti RoboDroneS (Robotti Kopteri Palvelut) toiminimi, joka tarjoaa vastuullisia ja vakuutettuja, Trafin OPS M1-32 ilmailumääräyksen (viimeisin versio 7.12.2018) mukaisia RPAS -rekisteröityjä palveluita. RoboDroneS tekee esimerkiksi Drone ilmakuvaus- ja tarkastustoimintaa, etsintä ja valvontatehtäviä, rakennusten tai rakenteiden tarkastuksia ja RPAS-koulutusta.

Päämiehet

Esteri Pesulakoneet Oy
Kaakelikaari 8
01720 Vantaa

Toimialue

Esteri pesulakoneet:
Kaakkois-Suomi (Imatra, Lappeenranta, Kouvola, Hamina, Kotka, Lahti, Heinola ja Mikkeli lähikuntineen)

RoboDroneS:
Lappeenranta, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra, Ruokolahti, Simpele, Parikkala, Kouvola, Hamina, Kotka, Mäntyharju, Voikoski, Ristiina, Mikkeli
Erikseen sovittaessa koko Suomi

Ajankohtaista

Uutuus Esteri korttirahastin

Esteri Koma on pankki- ja luottokorteilla sekä mobiilimaksulla toimiva rahastin. Laitetta voi käyttää lähimaksulla, sirulla tai magneettijuovalla.

Käyttö on erittäin helppoa: Lähimaksua käytettäessä rahastimeen ei tarvitse edes koskea, pelkkä kortin vilautus lukijalle riittää. Maksuvaihtoehdot ovat monipuoliset. Laite hyväksyy siru- ja lähimaksutoimiset pankkikortit, Visa tai Mastercad luottokortit sekä useita mobiilimaksuja.

Korttirahastimen kuvaa klikkaamalla tai alla olevasta videosta saat lisätietoja.

Drone Tournament 2019

Team RoboDroneS ja Dronedari osallistuivat syyskuussa pääkaupunkiseudulla pidettyyn kansainväliseen Ultrahack Drone Tournament 2019 kilpailuun. Lisätietoa löydät alla olevasta linkistä ja videoista.

Voitimme Poliisin ja Pelastustoimen järjestämän Emergency Response haastekisan. https://www.uusiteknologia.fi/2019/09/05/drone-tou...

Osallistuimme myös Helsingin kaupungin ja Maanmittauslaitoksen Hazardous Waste Problem - haasteeseen. Tässä kisassa sijoituimme sijalle 2.