P.Tulkki Tmi

P.Tulkki Tmi on vuonna 2014 perustettu edustusliike ja monialayritys. Edustan innovatiivisten ja ketterien yritysten tuottamia tai maahantuomia, laadukkaita ja energiatehokkaita, tuotteita ja palveluita Kaakkois-Suomen alueella.

Uutena toimialana vuoden 2017 alusta, aloitti RoboDroneS (Robotti Kopteri Palvelut) toiminimi, joka tarjoaa vastuullisia ja vakuutettuja, Trafin OPS M1-32 ilmailumääräyksen (viimeisin versio 7.12.2018) mukaisia RPAS -rekisteröityjä palveluita. RoboDroneS tekee esimerkiksi Drone ilmakuvaus- ja tarkastustoimintaa, etsintä ja valvontatehtäviä, rakennusten tai rakenteiden tarkastuksia ja RPAS-koulutusta.

Päämiehet

Esteri Pesulakoneet Oy
Kaakelikaari 8
01720 Vantaa

Toimialue

Esteri pesulakoneet:
Kaakkois-Suomi (Imatra, Lappeenranta, Kouvola, Hamina, Kotka, Lahti, Heinola ja Mikkeli lähikuntineen)

RoboDroneS:
Lappeenranta, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra, Ruokolahti, Simpele, Parikkala, Kouvola, Hamina, Kotka, Mäntyharju, Voikoski, Ristiina, Mikkeli
Erikseen sovittaessa koko Suomi

Teknistä ja kaupallista osaamista. Valmistuin kesäkuussa 2016 tradenomiksi (yritysjuridiikka) Saimaan ammattikorkeakoulusta Lappeenrannassa. Omaan myös pitkän kokemuksen prosessiteollisuudesta, jossa olen toiminut sekä työntekijä- että toimihenkilötehtävissä, aiempana tutkintonani prosessiteknikko.

Rehellisyys, luotettavuus, asiantuntemus, nopeus, työturvallisuus ja hyvä suunnittelu ovat toimintani kulmakiviä. Kulunut fraasi, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, pitää mielestäni edelleen paikkaansa. Suunnittelutarve tulee silti suhteuttaa projektin kokoon ja johtaa nopeasti myös tekemiseen. Projektit on saatava nopeasti alkuun ja suunnittelu alkaakin usein siitä, että puen haalarit päälle ja tulen itse paikan päälle. Tämän jälkeen suunnittelua viedään eteenpäin hankkeen koon ja vaativuuden edellyttämässä laajuudessa.

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, niin saamme varmasti hyvän ratkaisun pitkälle tulevaisuuteen. Käytössäni on taustavoimat ja yhteistyökumppanit, joilla on kymmenien vuosien kokemus edustamieni tuotteiden parissa.

Asiakaskuntani muodostuu edustussopimusten pohjalta pääasiassa muista yrityksistä, mm. teollisuus-, rakennus-, LVI- ja isännöintialalta sekä julkishallinnosta.