P.Tulkki Tmi

P.Tulkki Tmi on vuonna 2014 perustettu edustusliike ja monialayritys. Edustan innovatiivisten ja ketterien yritysten tuottamia tai maahantuomia, laadukkaita ja energiatehokkaita, tuotteita ja palveluita Kaakkois-Suomen alueella.

Päätoimialana ja edustuksena on Esteri Pesulakoneet Oy:n ammattikäyttöön tarkoitetetut kiinteistöpesulakoneet.

Uutena toimialana vuoden 2017 alusta, aloitti RoboDroneS (Robotti Kopteri Palvelut) toiminimi, joka tarjoaa vastuullisia ja vakuutettuja, Trafin OPS M1-32 ilmailumääräyksen (viimeisin versio 7.12.2018) mukaisia RPAS -rekisteröityjä palveluita. RoboDroneS tekee esimerkiksi Drone ilmakuvaus- ja tarkastustoimintaa, etsintä ja valvontatehtäviä, rakennusten tai rakenteiden tarkastuksia ja RPAS-koulutusta.

Päämiehet

Esteri Pesulakoneet Oy
Kaakelikaari 8
01720 Vantaa

Toimialue

Esteri pesulakoneet:
Kaakkois-Suomi (Imatra, Lappeenranta, Kouvola, Hamina, Kotka, Lahti, Heinola ja Mikkeli lähikuntineen)

RoboDroneS:
Lappeenranta, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra, Ruokolahti, Simpele, Parikkala, Kouvola, Hamina, Kotka, Mäntyharju, Voikoski, Ristiina, Mikkeli
Erikseen sovittaessa koko Suomi

Ajankohtaista

Team RoboDroneS ja Dronedari osallistuivat tälläviikolla, 2.-5.9.2019 pääkaupunkiseudulla pidettyyn kansainväliseen Ultrahack Drone turnaukseen.

Voitimme Poliisin ja Pelastustoimen järjestämänEmergency Response haastekisan.https://www.uusiteknologia.fi/2019/09/05/drone-tou...

Osallistuimme myös Helsingin kaupungin ja Maanmittauslaitoksen Hazardous Waste Problem - haasteeseen. Tässä kisassa sijoituimme sijalle 2. Katso video alta.