Esteri kuivausrummut

Uudet Esteri TC 7730, TA 9340 ja TC 9350 mallin kuivausrummut 3D kuivaustekniikalla!

Uusi Esteri TC 7730, rumpukoko 118 l, täyttömäärä 7,0 kg.

Tehokas, hiljainen ja helppokäyttöinen kuivausrumpu vaativaan käyttöön pieniin kaupallisiin ja julkisiin kohteisiin.

3D kuivaus liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä ja nostimien muotoilu avaa pyykkiä enemmän kuivaamisen aikana, jolloin kuivaus on tehokkaampaa.

Yhteensopiva pesukoneen 7720 kanssa ja voidaan asentaa myös torniksi pesukoneen päälle. Monipuolinen ohjelmisto, lyhyet kuivausajat ja hiljainen käyntiääni.

Ilmakondensoiva malli, joka ei tarvitse erillistä hormiliitäntää. Asennettavissa pieneenkin tilaan.

Uudet Esteri TA 9340 ja TC 9350, rumpukoko 153 l, täyttömäärä 8,0 kg.

Kestävät, tehokkaat ja hiljaiset kuivausrummut ammattimaiseen käyttöön.

3D kuivaus liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä ja nostimien muotoilu avaa pyykkiä enemmän kuivaamisen aikana, jolloin kuivaus on tehokkaampaa. Rummun suunnanvaihto estää pitkien tekstiilien rullautumisen kuivauksen aikana.

Yhteensopivat mallit pesukoneen 8940 tai 9240 kanssa ja ne voidaan asentaa myös torniksi pesukoneen päälle. Monipuoliset ohjelmistot, lyhyet kuivausajat ja hiljainen käyntiääni.

TA 8320 on hormiliitäntäinen kuivausrumpu, TC 8330 ilmakondensoiva malli, joka ei tarvitse erillistä hormiliitäntää.

Esteri TW 9360 lämpöpumpputoiminen kuivausrumpu

Uusi Esteri TW 9360, rumpukoko 153 l, täyttömäärä 8,0 kg.

Lämpöpumpulla toimiva kuivausrumpu, joka säästää energiaa n. 50 % ilmakondensoivaan rumpuun verrattuna. Automaattinen kondensiojärjestelmän puhdistus.

Kestävä, tehokas ja hiljainen kuivausrumpu ammattimaiseen käyttöön.

3D kuivaus liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä ja nostimien muotoilu avaa pyykkiä enemmän kuivaamisen aikana, jolloin kuivaus on tehokkaampaa. Rummun suunnanvaihto estää pitkien tekstiilien rullautumisen kuivauksen aikana.

Yhteensopiva pesukoneen 8940 tai 9240 kanssa ja voidaan asentaa myös torniksi pesukoneen päälle. Monipuolinen ohjelmisto, lyhyet kuivausajat ja hiljainen käyntiääni.

Ei tarvitse poistokanvavaliitäntää eikä ilmanvaihdon tehostamista.

Esteri TE 190 ja TF 190 kuivausrummut

TE 190
Kuivuustunnistimella varustettu poistohormiliitäntäinen kuivausrumpu. Rummun tilavuus 198 l, täyttömäärä 7,9 - 9,9 kg. Kestävä ja helppokäyttöinen kuivausrumpu pitkällä huoltovälillä.

TF 190
Kuivuustunnistimella varustettu kondensoiva kuivausrumpu. Rummun tilavuus 198 l, täyttömäärä 7,9 - 9,9 kg. Kestävä ja helppokäyttöinen kuivausrumpu pitkällä huoltovälillä. Erillinen seinälle asennettava kondenssilaite, ei tarvitse hormiliitäntää

T-sarjan kuivausrummut, hormiliitäntäiset

T-sarjan kuivausrummut on tehty ammattikäyttöön, täyttömäärät 9-35 kg.

Rummun mahdollisimman tiheä rei'itys takaa erinomaisen ilmavirtauksen, jolloin pyykki kuivuu nopeasti ja energiankulutus on mahdollisimman pieni. Koneet ovat helppokäyttöisiä ja huoltoystävällisiä sekä ne voidaan varustaa vakio- tai vapaasti valittavilla ohjelmistoilla sekä kosteustunnistusohjauksella

UUTUUS! T-sarjan HP kuivausrummut, lämpöpumpputoimiset

T-sarjan HP kuivausrumut on tehty ammattikäyttöön, täyttömäärät 9-16 kg.

HP-sarjan kuivausrummut ovat lämpöpumpputekniikan avulla kondensoivia kuivausrumpuja, jotka säästävät energiaa eivätkä tarvitse poistohormiliitäntää. Kuivausrummuissa on automaattinen puhdistusjärjestelmä, joka huuhtelee kondenssipatteriin kertyvän nukan joka kuivauksen jälkeen ja pitää kuivaustehon erinomaisena koko ajan.

Koneet ovat helppokäyttöisiä ja huoltoystävällisiä sekä ne voidaan varustaa vakio- tai vapaasti valittavilla ohjelmistoilla, kosteustunnistusohjauksella sekä rummun suunnanvaihdolla.